Inneliggande intensiv rehabilitering

Vi erbjuder ett boendealternativ där du bor på Mörby Hotel, dvs patienthotellet vid Danderyds sjukhus. Här erbjuds tillgängliga rum, service dygnet runt med sjuksköterskebemanning samt våra egna undersköterskor som ger dig trygghet. Om du har personlig assistans så är det naturligt att dina assistenter följer med.På kvällarna anordnar vår fritidsledare trevliga aktiviteter.

På den inneliggande rehabiliteringen har vi individuellt upplagda program. Stockholms läns landsting beviljar 12 dagar eller 19 dagar, och utifrån hur många dagar du fått och vilken målsättning du har lägger du tillsammans med rehabiliteringsteamet upp din rehabilitering.

I vår fina lokal på Vendevägen finns ett gym, behandlingsrum, gymnastiksal och en skapande verkstad. Vi samarbetar med Mörbybadet och andra utemiljöer för att kunna arbeta flexibelt och kreativt med vårt program. Det vi erbjuder på Olivia hittar du ingen annanstans!

Efter avslutat program fortsätter du träna i vårt kvällsprogram, antingen i gymmet eller i våra grupper. Och det kostar inte mer än att du har råd med det.

Olivia Rehabilitering, Vendevägen 85B, 182 91 Danderyd. Telefon: 08-522 509 30