Individuella programet

   
   

Individuella programmet vänder sig till dig som har ett neurologisk diagnos som inte finns med bland diagnoserna här bredvid. Planeringen av din rehabilitering gör vi tillsammans. Här spelar olika faktorer roll, bl a dina behov och förutsättningar och hur lång din träningsperiod är. Den kan vara mellan tre – tolv veckor och du kan träna olika många dagar i veckan. Varje dag i veckan kanske blir lite för ofta – bättre kanske med två eller tre gånger?

Sjukgymnastik

Vid rehabiliteringens början möter du din sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator för inskrivning. Du har efter behov också möjlighet att träffa logoped, psykolog och vår neurolog. Tillsammans formulerar vi en målsättning och upprättar en rehabiliteringsplan, sedan startar vi rehabiliteringen!

I vår fina lokal på Vendevägen finns ett gym, behandlingsrum, gymnastiksal och en skapande verkstad. Vi samarbetar med Mörbybadet och andra utemiljöer för att kunna arbeta flexibelt och kreativt med vårt program. Vill du prova på ridning går det också bra.

Arbetsterapi

Det vi erbjuder på Olivia hittar du ingen annanstans!

Efter avslutat program fortsätter du träna med Olivia vänner, tisdag och torsdag mellan klockan 14-16.

Olivia Rehabilitering, Vendevägen 85B, 182 91 Danderyd. Telefon: 08-522 509 30